Results 1 to 2 of 2

Thread: Auto gain with ActiveX does not work

  1. #1
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    FRANCE
    Posts
    8

    Question Auto gain with ActiveX does not work

    Hello,

    I try to use the instruction "If Not ICImagingControl.GainAuto Then ICImagingControl.GainAuto = true" but this command have no effect on the live display.

    However the same command for Exposition works perfectly.

    I would like use auto gain simply, without use the VCDPropertyItems collection.

    How to do this ?

    Thanks,

    ALf

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Bremen, Germany
    Posts
    4,864

    Re: Auto gain with ActiveX does not work

    Hi

    Please try to enable gain auto with the VCD Properties:
    http://www.theimagingsource.com/en_U...Properties.htm
    Best regards
    Stefan
    IC Imaging Control Support

Similar Threads

  1. Electronic gain and IC capture gain
    By lorenzo_V in forum Hardware and Driver
    Replies: 6
    Last Post: April 2, 2012, 17:14:54
  2. Demo exes work, sample projects do not work
    By danjx in forum IC Imaging Control ActiveX
    Replies: 2
    Last Post: June 10, 2008, 07:46:00
  3. Auto white balance, auto exposure processing?
    By odissey1 in forum IC Imaging Control ActiveX
    Replies: 3
    Last Post: November 17, 2006, 16:21:19
  4. auto gain and auto exposure with vb6
    By Jay Hanson in forum IC Imaging Control ActiveX
    Replies: 4
    Last Post: January 11, 2006, 09:11:10
  5. Auto Gain/Exposure
    By sandheep in forum IC Imaging Control .NET
    Replies: 2
    Last Post: August 22, 2005, 12:11:26

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •