Results 1 to 6 of 6

Thread: Adobe Flash Live Encoder and Pipe Renderer

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3

    Adobe Flash Live Encoder and Pipe Renderer

    Hello, as shown in a previous thread, I have installed the suggested new audio and video pipe filters. However the graph runs and renders properly, after conneting to an MV Video Pipe Renderer, Adobe Live Encoder fails to recognize the source, throwing the following error:

    Problem with video capture device
    Please verify that the video capture device is working correctly and is not already in use.

    Any ideas on making pupe source to work under Adobe LME ?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    11

    Re: Adobe Flash Live Encoder and Pipe Renderer

    pfr123,

    Marc posted a new set of pipe filters this morning. They now work with FMLE. The new filter version is 1.1.5.0. Make sure you unregister your current audio pipe filter before installing the new audio pipe filter.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4

    Re: Adobe Flash Live Encoder and Pipe Renderer

    Quote Originally Posted by npadgett View Post
    pfr123,

    Marc posted a new set of pipe filters this morning. They now work with FMLE. The new filter version is 1.1.5.0. Make sure you unregister your current audio pipe filter before installing the new audio pipe filter.
    Hello,

    I am new to the MV Audio and Video Pipe Filters. How do I get them to work on my system? I have tried try load the .ax files into FMLE and AmaRec, but nothing shows up. Do I need to install a program from MV first? If so, what do I need? Here is the zip I found the .ax files in: http://www.montivision.com/download/...ipeFilters.zip

    Thank you!

  4. #4
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4

    Re: Adobe Flash Live Encoder and Pipe Renderer

    Hello,

    I am attempting to use the pipe filers in FLME and AmaRec. Do I need to install the development kit in order to use the video pipe filters? I am new to all of this and unable to find answers on the forum due to the language not being in english :(

  5. #5
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4

    Re: Adobe Flash Live Encoder and Pipe Renderer

    I am getting the same error message. I have used the new filters after installing the developer kit. Using Adobe Flash Media Encoder Live 3.2

  6. #6
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    302

    Re: Adobe Flash Live Encoder and Pipe Renderer

    Hi,

    The Problem got finally resolved!

    Updated filters are available from:
    http://www.montivision.com/download/...ipeFilters.zip

    - Marc

Similar Threads

  1. MV Pipe Source in Adobe Flash Encoder 3.0
    By Vermut in forum MontiVision Development Kit
    Replies: 7
    Last Post: January 19, 2011, 11:07:33

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •