PDA

View Full Version : Addition of crosshair reticule to IC screen??



merlin66
January 6, 2017, 06:35:16
Is it possible to request an upgrade to the IC Capture screen to include a crosshair/ reticule overlay?
It would be a tremendous aid fro positioning the image in a nominated position.
Many thanks,
Ken

Stefan Geissler
January 6, 2017, 09:06:41
Hi Ken

Yes, it is possible to do that, I did the same for many years, but without success.

Therefore, you my try IC Measure instead. It has the capabilities of overlay graphics.
https://www.theimagingsource.com/support/downloads-for-windows/end-user-software/icmeasure/

merlin66
January 8, 2017, 05:50:50
Stefan,
Thanks mate!
I'll give that a trial.....