PDA

View Full Version : Problems with STrobe-Out on Camera DMK 41BF02.H



northnorway
April 20, 2015, 15:01:58
Hi,

we have some issues with the strobe out signal on the aforementioned camera. As there are controls in the properties dialog available (see attachment), I suppose, the camera is equipped with this feature. Is this right?
When we try to measure this signal with an oscilloscope connected to pin 10 and pin 2 of the hirose connector, there is no output signal - no matter what is adjusted in the properties dialog.
Is there anything special to consider? Would be great to have some useful hints to solve that problem - Many thanks in advance!1769

Stefan Geissler
April 20, 2015, 17:10:35
The Strobe Output is an Open Drain. Therefore, you can not measure a voltage. You can measure a changed resistance only.

northnorway
April 21, 2015, 16:41:10
Thanks for your quick reply - actually a closer look on the datasheet would have solved the problem as well. Sorry for that and thanks again!