PDA

View Full Version : ShowDeviceSettingsDialog Not Working



pkavan
February 8, 2012, 18:07:29
I just installed the ic3.2 setup on a Win7 64-bit machine. I can compile the demo app and the Controlling DV devices solutions that come in the samples. However, I am unable to get them to attach to a device because the ShowDeviceSettingsDialog command is falling through without launching the Dialog.

I have also looked at the Property Manager for the icImageControl1 control and it will not let me set the device at design time either.

I am running VS2010 and working in c#

Any suggestions.

Stefan Geissler
February 9, 2012, 14:15:28
I am very sorry, but the DV Device Sample is out dated. We no longer support them for own created programs. Your issue is the same as this one from the FAQ: http://www.theimagingsourceforums.com/faq.php?faq=ic_programming#faq_icnowebcam

pkavan
February 9, 2012, 16:02:24
I am very sorry, but the DV Device Sample is out dated. We no longer support them for own created programs. Your issue is the same as this one from the FAQ: http://www.theimagingsourceforums.com/faq.php?faq=ic_programming#faq_icnowebcam

With all due respect, I do not think it is the same issue. I am using a DFx 41AU02 camera, which is an imaging source camera. What I am saying is that I cannot get the Dialog to even launch.

Stefan Geissler
February 9, 2012, 16:09:34
Outch...

Sorry, I saw "DV Devices" and therefore I guessed you use a DV Camcorder, since you did not wrote, which camera model is in use.

I would like to know, whether there are other cameras installed too. Also I would like to know, how old your IC 3.2 version is. We updated something to exclude badly programming third party devices in a better way.

You may create an update request at http://www.imagingcontrol.com/support/case/