PDA

View Full Version : How to change exposure automatically



ganesh2you
December 3, 2010, 10:00:22
Hi ,

How to change exposure automatically at the run time , when the exposure is change morning to night, we have using enough lighting but need to change exposure at run time ... :question:

Stefan Geissler
December 3, 2010, 12:24:30
Hi,

http://www.imagingcontrol.com/en_US/support/documentation/class/tech_VCDProperties.htm

It is a long article, but you will find all needed information in there.

fixpod
December 4, 2010, 20:20:20
Hi,

http://www.imagingcontrol.com/en_US/support/documentation/class/tech_VCDProperties.htm

Samsung Galaxy for iPhone Wallpaper (http://www.whataiphone.com/forum/showthread.php?1136-Samsung-Galaxy-for-iPhone-Wallpaper)


mapservicesamsung error (http://www.whataandroid.com) It is a long article, but you will find all needed information in there.

article good and long but me couldn't find the answer , can you give some brief view about mapservicesamsung error (http://whataandroid.com) ?

Stefan Geissler
December 6, 2010, 10:40:29
Hello,

The article explains, how to set exposure.

If you do not understand this article, thus I need more detail about your needs.