PDA

View Full Version : Can't create filter graph exception



VikingSooner
January 25, 2008, 21:02:49
I am getting a "Can't create filter graph for file ..." exception when I try to load up a graph I built. The Error is: Uspecified Error.

Any suggestions?

- Matt

Marc Cymontkowski
January 26, 2008, 22:46:44
Hi Matt,

How does the graph look like, which filter does it contain in which order?


Best Regards,

Marc Cymontkowski

VikingSooner
January 28, 2008, 16:29:30
Actually. I found out my issue. One of the filters I am using that I got from the card maker some how randomly was not registered after a reboot. Very strange.

- Matt