PDA

View Full Version : About GPout



ray@frontier
December 13, 2006, 10:43:43
As seen from a documentation, the GP_out voltage can be varied from 0.6 volt to 24 volt, I would like to know is there any way to obtain a desired voltage of GP_out for example 5V, 10v.

Stefan Geissler
December 13, 2006, 16:30:28
Ray,

The GP_out is an open drain output. The maximum allowed voltage for this output is 24V. The voltage you would use depends on your application and will be set by using an Pull Up resistor to your supply voltage.

ray@frontier
December 14, 2006, 09:16:20
Could you provide sample circuit diagram to use GPout to provide 5V output such that we can do similar circuit for testing.

Actually what we are interested is to use the GPout to trigger two cams to ensure synchronized capture. I learned that there is no way to do it in software. Please corret me if I'm wrong and kindly suggest a way to trigger two cam with the CPout -> Trigger In of 2 cams.

Thanks and rgds,

Ray