PDA

View Full Version : How to get a number from property.



ymaeda
August 25, 2004, 06:04:38
Hi!.

I want to get a number from my filter's property.
So, I used CEdit class to get a number.

But I described 'include <afxwin.h>' in my filter's source,
it happens that "error LNK2005: _DllMain@12 is already defined.".

How to get a number from Property?

Marc Cymontkowski
August 26, 2004, 16:13:04
Hi Yuki,

Do you mean the property page of a filter created with our MontiVision Filter SDK?


Best Regards,

Marc Cymontkowski

ymaeda
August 30, 2004, 10:09:56
Hi marc.

Yes, Filter SDK's proterty.
I tried, but falied.

Marc Cymontkowski
August 30, 2004, 22:35:47
Hi Yuki,

You can use an edit control without utilizing MFC, i attached a sample filter for you. It makes use of the MFC-like WindowsX.h header file.


Best Regards,

Marc Cymontkowski

ymaeda
September 1, 2004, 11:55:28
Hi, Marc.

Thank you.
I'll try it.