PDA

View Full Version : VMR Support



MarkG
January 13, 2004, 08:07:25
Does the MontiVision SDK (Active X) support configuring the VMR9 on the fly? I would like to control the position and alpha value of my live streams via software. From what I read, you can create a filter graph with the workbench application that would specify the X,Y, width, height and alpha value for each pin but I need to manipulate it in real-time.

Marc Cymontkowski
January 13, 2004, 08:35:14
Hi,

Yes, you can configure the VMR on the fly by using the DirectShow API. You can request the filters interface from our ActiveX control. You can contact support@montivision.com for programming details.


Best Regards,

Marc Cymontkowski

Marc Cymontkowski
February 28, 2004, 19:08:51
I would like to inform the community that we finished a VMR wrapper control that can be used to control the VMR Renderer from within different programming languages. The control will be part of the next version of our development kit.


Best Regards,

Marc Cymontkowski